Home

Investor Relations

Om Glunz & Jensen
Glunz & Jensen er verdens førende leverandør af innovative løsninger til den globale prepress-industri. Vores vigtigste produktområder er processorer til offset- og flexo-trykindustri, og iCtP pladesættere. Vi tilbyder også eksponerings-, tørre- og belysningsenheder, montageborde, pladestackere og software til overvågning samt styring af komplette prepress-processer. 

Som en anerkendt leder inden for prepress-teknologi gennem næsten 40 år, har Glunz & Jensen udvidet sine kompetencer gennem erhvervelse af Degraf og Microflex. Vi har langvarige relationer med prominente OEM-kunder, herunder Agfa, Asahi, DuPont, Flint, Fuji, Heidelberg, Kodak og MacDermid. Vi markedsfører vores produkter gennem et omfattende og verdensomspændende netværk af distributører og forhandlere.

Med hovedkvarter i Danmark har Glunz & Jensen i alt cirka 230 medarbejdere i datterselskaber og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, USA, Italien og Kina. Vores globale tilstedeværelse indenfor salg, service og support omfatter også lokalt ansatte i Sydamerika.